Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paragon Recovery aplikace mi vytvořila nějaký soubor ale nevím jak z něj stahnout potřebný data.

No píšeš že je Ti okolo 40 let, ale potom jsem opravdu překvapen nad tím jak se tady chováš protože Ti mohu říci, že jsi to byl Ty kdo mě ihned na začátku sice neporadil za to mě tu vypeskoval za to že nezálohuji a nemám takovou inteligenci, že?
Nezapomněl jsi že toto je poradna a ne Facebook?
Zde se prostě takovéto rozebírání lidí nehodí a Ty a ten cápek na tom druhém webu jste překročili všechny meze si tu osobovat právo někoho tady na Internetu stopovat a soudit!!!
Co jsem na těchto webech tak se to pomalu začíná zvrhávat do osobních arogantních útoků na lidi co si tady dovolí napsat dotaz, a to je moc špatně!
Pochopitelně nejsem nijak zvlášť domýšlivý ale po tomto urážlivém výstupu tady a na tom druhém webu už mě nezbylo než na to upozornit Admina, protože jinak takovýto experti jako Ty a Tobě podobní kteří si spletli Facebook s touto poradnou jim budou jen odrazovat lidi sem chodit na jejich weby, že?
A tento Tvůj poslední komentář to všechno naprosto rozseknul a ukázal proč tady vlastně jseš a jen zírám co jsi tu všechno napsal s neuvěřitelnou arogancí a egem!!!
Takže se zamysli nad svým chováním, a pokud si myslíš že jsi nad Bohem tak ať si to rozhodne Admin jestli jsi přínosem pro tento web nebo ne, OK?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny