Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paragon Recovery aplikace mi vytvořila nějaký soubor ale nevím jak z něj stahnout potřebný data.

Tak Ti to řeknu asi takto, pokud jsi součástí týmu tohoto webu, tak rád smažu svůj účet a tím ukončím své dlouholeté členství, OK?
Ale pokud jsi nějaký rozumbrada co si tady příhřívá vlastní ego polívčičku tak si uvědom k čemu tento web má sloužit, OK?
A bohužel jak pomalinku léty zjišťuji tak se tu schází arogantní jedinci kteří si tu zřejmě léčí osobní mindráky protože toto je normální na Facebooku ale ne na webu kde by se měla držet nějaká míra slušnosti a hlavně mít na zřeteli že sem jdou lidi se poradit a ne že je tu bude nějaký rozumbrada soudit a stopovat je po celém na Internetu, protože toto chování už překračuje rámec tohoto webu a je to jen na Adminovi aby řekl poslední slovo, OK?
Já jsem se zde ničeho tak závažného nedopustil, a některé povýšenecké chování jsem rád toleroval, ale hošani u Vás s jídlem roste chuť a mě nezbývá než Admina upozorňovat na chování které prostě není dobré, a nemělo by se tudíž tolerovat, OK?
Ty tu nemáš žádné právo soudit druhé lidi takovýmto způsobem jakým jsi to tady právě předvedl, a ještě si myslet že je to normální, ne není to normální a odradí to lidi sem vůbec přijít když se na něj vrhne smečka takto se chovajících jedinců, OK?
Takže počkám na Admina pokud v tomto něco podnikne a nebo mě napíše zda jsem já udělal něco špatně...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny