Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paragon Recovery aplikace mi vytvořila nějaký soubor ale nevím jak z něj stahnout potřebný data.

Víš co Ty mudrlante proč nejdeš rozebírat lidské vlastnosti na Facebook, tam si můžeme vyměňovat názory kdo je tady tak netolerantní až to bije do očí, co?
Já jsem sem přišel požádat o radu ne poslouchat to jestli jsem takový nebo makový, a pokud je Tvé ego na tak vysoké úrovni že odpovědět nemůžeš, tak máš být natolik tolerantní a vyhnout se podobným příspěvkům jako byl můj a ne se pasovat do role pána Boha a kázat mě tu co Ty si myslíš jak bych se měl chovat aby to uspokojilo Tebe a Tvé ego, že?
Hochu všeho moc škodí a to co jsi tu předvedl a ještě jeden cápek na tento web nepatří a to ani náhodou, a pokud se budou podobné projevy arogance a nesnášenlivosti opakovat tak mě nezbyde nic jiného než abych se bránil, OK?
Já bych si nikdy toto netoleratní a nadřazenecké chování k nikomu nedovolil ať je mladý nebo starý a očekávám na webových stránkách jako je tato poradna že se zde bude radit a ne se tu povyšovat a hodnotit lidi, OK? K tomu slouží Facebook, Twitter apod. rozuměno?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny