Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AirLive WL-5460AP v2 padá rychlost.

podle mě wisp řada 841 neumí. tplnk to měl jen u trojkových https://access-pointy.heureka.cz/tp-link-tl-wr843n/#prehled/, ale 2 externí antény ti nejsou na nic.
nekupuj krámy, kde budeš muset něco ucvakávat, škoda času a zničené univerzální funkčnosti. pohledej něco s odendávacími anténami. bazary těch starých enkových krámů musí být plné.
https://pc.bazos.cz/inzerat/182522670/tp-link-tl-wr743nd.php - k tomu dáš jednoduše externí anténu, prý to zvládne přes 60mbit.

2 antény jsou pro širší tok "300mhz", s funkcí "mimo". nebo taky ne. každopádně jejich rozdělení sice nějak "funguje", ale divně.

U těchto schémat konkrétně 2 antény (označováno jako MIMO 2x2). Není to tak, že jedna anténa vysílá a druhá přijímá, ale vždy vysílají a přijímají obě antény. Systém MIMO byl vyvinut zejména z důvodu lepšího využití přidělené šířky pásma, jelikož ta je omezená a je nutné ji využívat co nejefektivněji.

máš obousměrné spojení, nemůže být jedna vzdálená super anténa na jejich konci a u tebe nic. potřebuješ taky něco venkovního směrového s normálním ziskem.

čili platí to, co už jsem psal výš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny