Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktivace Win11 co nejlevněji

Legálne to je. Sú to len licenčné kľúče čo boli kúpené v obrovských množstvách pre rôzne firmy a nakoniec niektoré z nich nevyužili tak je predávajú... je to v podstate "secondhand". Fungovať fungujú, samozrejme sa môže výnimočne stať že nejaký kľúč bude nefunkčný, ale seriózny predajca by ti dal následne náhradný. Síce Windows na stránke MS stojí stovky €, ale už dlhodobo je to pre MS skôr bočný príjem (dnes je hlavný príjem z Azure / Cloudu a z AI), takže ako bolo spomenuté, Microsoftu používanie Windows nevadí.

A ako už zaznelo, je tu aj Linux zadarmo, hlavne distrá ako Ubuntu a Fedora sú veľmi známe a dobre podporované. S trochou úsilia je možné Linux nastaviť tak aby to malo GUI v podstate zhodné s Windows (rozdiely vážne len v ikonkách a farbách čo Microsoft aj tak mení každú aktualizáciu). Určite prechod na Linux bude jednoduchší než prechod z Windows 10 na Windows 11. Jediný problém môže byť ak používaš aplikácie od Adobe (a nutne je vyžaduješ) alebo si taký závislý hráč, že z tých tisícok hier ak 20 nepôjde, tak to bude pre teba problém.

Dokonca veľa vecí sa v Linuxe nastavuje a ovláda jednoduchšie než vo Windows, a celková práca s Linuxom vie byť menej bolestivá než s Windows, ktorý často hádže používateľovi klacky pod nohy (vo Windows 11 už ani len ten panel nepresunieš).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny