Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ˇˇ místo ˇ a podobně..

Zdravím,

2 dny zpátky se mi někdo naboural do Microsoft účtu. To jsem vyřešil, poměnil přístupy atd... a myslel jsem že mám klid. Den na to se mi však někdo naboural také do Facebook účtu. To už je taky v řešení (účet byl zablokován a skrz občanku ted oveřují identitu.

V návaznosti na tyto události jsem si přeinstaloval PC. Šlo o kompletní přeinstalaci i s formátováním disků. Použil jsem nástroj na tvorbu instalačního média od Microsoftu a přihlásil se na svůj Microsoft účet. Vše už funguje jak má až na jeden problém, který nemohu vyřešit a to psaní háčků. Když chci napsat napříkald Ď, Ť atd.. nejde to, protože při zmáčknutí klávesy pro háček mi to napíše háčky rovnou dva. Tedy ˇˇ. Zajímavostí je, že se to děje až cca minutu, minutu a půl po spuštění PC. První zhruba minutu to funguje normálně. Dále jsem zjistil že se tak chovají také znaky °° a ´´ (stejné tlačítko jako háček akorát bez shiftu).

Na internetu jsem našel akorát to, že bych měl snad přenastavit službu "Služba Zařízení standardu HID" na to, aby se spouštěla automaticky. To však nezabralo.

Neměl někdo podobný problém, případně neví, co by to mohlo způsobovat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny