Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fujitsu Esprimo P958 a přídavné napájení pro grafickou kartu.

Ani nic nenajdes, pokial ti sem dakto, to dany PC vlastni, neda fotky vnutra. Skus vygooglit nejaku recenziu, kde dali foto vnutra. Inac sa u znackovych PC mozes len domnievat, podla toho, co tam oficialne vyrobca strka za GPU.

Ten "vseobecny nezmysel" je praveze pravda.
Kazdy vie, ze tieto kancelarske znackove PC maju veclmi casto nekompatibilne proprietarne konektory, nekompatibilne proprietarne prevedenia ci rozmery zdrojov alebo dosiek. Z toho dovodu je akykolvek upgrade komplikovany a casto nemozny.
Chces vymenit zdroj? Klasicke ATX/SFX tam fyzicky nedas, diery na skrutky su uplne inde. Aj ked ho tam nejak das, konektory na doske su uplne ine ako bezny ATX.
Chces vymenit dosku? Kvoli uz spomenutym konektorom musis menit aj zdroj a diery na skrutky pre dosku byvaju casto tiez inde ako zvycajne.

GPU bez pridavneho napajania este nemusi znamenat, ze to bude fungovat. Zazil som obmedzenia BIOSu znackovych PC, ze fungovali iba s modelmi GPU, ktore tam oficialne dava vyrobca. Ine GPU nesli. Ziadny obraz, ziadny boot, PC sa javil ako mrtvy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny