Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pár dotazů k Outlooku i e-mailům obecně

Zkusil jsem natáhnout e-maily do Outlooku, který je teď ve Windows nabízen zdarma namísto Pošty a mám z něj rozporuplné pocity a pár dotazů.

1. Nenašel jsem, jak si mohu pojmenovat jednotlivé účty, zobrazují se mi jenom jako e-mailové adresy typu domena@domena.cz, info@domena.cz, admin@domena.cz. Lze je pojmenovat nějak jinak, obvykle je mám jako Doména.cz, Doména.cz - info, Doména.cz - admin.

2. Složky u admin@domena.cz jsou česky (Doručená pošta), ale u dalších domena@domena.cz a info@domena.cz jsou anglicky (Inbox), i když všechny tři schránky jsou na stejné doméně a u stejného poskytovatele! Jak je mít česky u všech schránek?

3. Outlook stáhl cca 1.000 e-mailů z několika desítek tisíc a nezdá se mi, že by nějak aktivně pokračoval. Možná se bude synchronizovat postupně, ale je to dost znepokojující.

4. V domena@domena.cz a info@domena.cz je hromada různých složek s podobným účelem, třeba Nevyžádaná, Nevyžádaná pošta, Spam, a pod., které asi vznikly jako pozůstatek různých poštovních klientů na PC i mobilních zařízeních. Jak je přivedu k nějakému jednotnému a minimalistickému systému, tj. vymažu již neaktuální a donutím jednotlivá zařízení používat stejné složky?

5. Několik e-mailů z FIO banky nemá datové razítko, takže se zobrazuje s aktuálním datem v moment stáhnutí. Lze to nějak opravit? Nějakým programem, ručně, helpdeskem providera? Jelikož jsou to potvrzení plateb z banky, dokážu si konkrétní data/datumy dohledat v Internetbankingu.

Kdo zná odpovědi na některé z těchto dotazů a pomůže mi?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny