Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber TV Samsung vs. Philips Mini LED

Vím že šlo spíš o investiční portfolio Hillhouse (Philips vyrábí i medikalní zařízeni od scenerů, IRM až po ruzné defiblátory), jak že byl Philips vyloženě zaprodán Číně, s rukama v klíně určitĕ nesedí, vůči ostatním geantům jako TCL které na SW stránku serou nahodi AOSP tedy Google TV a je to, i kdybych měl zcela pominout TitanOS, nový P5 AI Dual Engine 8e generace, nové nadsvíceni Ambilight Plus tak jako argument prodeje momentalně disponují jako jedni z mála nejlepším OLED Meta 2 (Lg) displejem u své 9vítkové řady OLED na trhu vůbec (lepší jas, HDR).

Nicméně samotný Ambilight používam od doby co sem ho poprvé zkusil, jistě je to od preference, ale bez Ambilight bych TV už nechtěl a to né jen pro TV i při hraní her je Ambilight opravdu presvědčivý.

K herní konsoli XBOX Seres X nebo celkově do obyváku bych koupil rovnou OLED klidně i od Philips minimum něco jako 55OLED718 https://m.alza.sk/55-philips-55oled718-d7842760.htm nebo ekivalen od LG treba CX řada.
120Hz OLED/VRR/FreeSync × Gsync + Ambilight za 999 což je o stovku víc jak to LCD.

Ale popravdě malo výrobců dokáže rychle a dobře optimizovat některé řady svých výrobků, proto zpravidla používám TV jako obrazovku pro externí TV box.

Ps: Jó abych nezapoměl, jestli budeš kupovat TV Samsung, tak ti na Xbox Series X nebude fungovat DolbyVision, jenom HDR10..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny