Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno seznam nejde správně

postupně to začalo dělaj jak seznam zněnil že musí človek několikrát kliknout potvrzení s reklama

to znám z mobilu. po tupém nahrazování oblíbených odkazů chromem (jednou za čas, jindy se posrali a dělali to denně) letěl do ři.. a nahradil ho brave.
ten funguje normálně snad všude - až právě na zbytečné weby seznamu. přesněji: většina seznamu kromě webů, kde nechcou tolik rýžovat a nevynucují přihlášení (mapy.cz). a z bezpečnostních důvodů by měly být méně otrávené i přihlašovací stránky k smailu (nevím, nepoužívám a určitě nikdy nezačnu)
s bravem denně vyžaduje jakési potvrzení, musel bych kvůli nim někam hmatat do prohlížeče a nějaké ochrany odmocnit - ale proč bych to dělal?
seznamzpravy jen prohlížím, nepotřebuju se přihlašovat a diskutovat s blby.

mdlé rady jako neustále pročvachtávat cookies jsou na founu dost k ničemu, ostatně tvůj problém to neřeší. žiješ bez adblocku, čili asi nedostáváš amok, když uvidíš dvě reklamy.

1) nejdřív jsi řešil "nabořenou stránku" bez načtených css. to mohl řešit jak čas, kdy se i díky pokusům s novými dns konečně aktualizovala otrávená dns cache.

Takto se mi po dlouhém načtení načetla stránka

2) nemáš náhodou obskurního maloposkytovatele, který má zas jiného ne o moc funkčnějšího připojovatele, než se konečně dostaneš na net? i tady by mohl být zakopaný bill - a něco by mohl prozradit tracert.
ale to bys mohl pozorovat i na dalších pc připojených k routeru.
3) a ten router má nejnovější firmware, nebo je to smutně proslulý noname krám s poslední aktualizací před 10 lety?
4) z jiného konce: nemáš náhodou připojení přes nežádoucí proxy díky spyware? (může být součástí instalačky "free" vpn) výsledky adwcleaneru nebo normálního antiviru stále tajíš.

po těch pokusech se ti načetla stránka co už vypadá jako html, tobě se asi nelíbí rozložení, čili nějaké prvky jsou stále blokovány. možné příčiny viz 1), 3)
a ještě to načtení trvá tak pomalu? 2), 4)

jeden tip k seznamu, ať celé to laborování není jen ztráta času: novinky jsou mentální hnůj. doporučuju nahradit právě těmi "seznamzpravy", iq jejich redakce je viditelně vyšší, přetože ty stránky samozřejmě půlku odkazů vzálemně sdílí.

tak se zas někdy ozvi, jestli se to samo spravilo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny