Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová GPU a zdroj - obraz bez displeje

Nemá cenu se v tom hrabat, toto je znamý problém HW kombinace CPU & MB 7 rady & *650 kdy dochazí k výše vyjmenovaným problémům, musíš počkat na nové AMD Combo (viz příspěvek Tochewood aktualizace BIOS/Combo AMD) s CH radu jako B650 mužeš zaznamenat stejné problemy i u jiných předních výrobcu jako MSI.
Klidně zkoušej podtaktovat, jinej zdroj, jednu RAM etc, dojdeš ke stejnému výsledku i když ponecháš tu Nvidia 1660 a zatížíš PC OCCT , toto dochazí kvuli AVX a zatěži, s tím sam nic neuděláš.

S trochou štestí, když nastavíš RAM v prvé vřadě doufam že je maš ve spravném poradí na zakladní takt, dezaktivujes OC funkce, EXPO, možná si i zahraješ (dnešní BIOS poskytují velkou skalu nastavení a chce to alespon minimalní znalosti aby jsi to vyřesil sám a ručně).. nemohu přehlédnout ze nejstabilnější je často pomlouvaný ASRock X670* kvuli problémum jestě z dob Buldozeru který zpravidla zaplatuje nejrychleji a je o proti GiBy v hodně připadech stabilnejší. Malá šance pro tebe, kdyby se PC spustilo s aktualní sestavou použít jiný AMD ovladač pro tvou GPU.
.. ale tak snad se mýlvm že jo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny