Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Virus?

Přiznávám se bez mučení. Než jsem se obrátil na tuhle poradnu, zkusil jsem přejít z W10 na W11 jestli se to tím odstraní když mi to počítač furt vnucuje - neodstranilo.
Tak jsem se pokoušel zžít s těmi novými wokny - holt pokrok je pokrok. Dnes jsem potřeboval něco vytisknout (Samsung M2070) a nevytisknul.
Zkusil jsem jako zpátečník vrátit se zpátky k W10 a už zase tisknu. Asi by se to dalo nějak udělat i na W11 (stahnout novější ovladač pokud existuje), ale tohle se mi zdálo pro mne jednodušší.

BTW: Já už mohu chodit do pražské ZOO za korunu a spoustu věcí kolem počítačů už nechávám mladším.

BTW2: Bude mi končit platnost občanky, na ouřadě mi nabídli až mi vydají novou jestli budu chtít aktivovat tam čip. Má to pro mne nějakou cenu? Mám jen obyčejný fotomobil, žádný smartfoun do kterého by se daly nahrávat appky, internetové bankovnictví a jiné míčoviny, v qelbech platím platební kartou nebo penězi. A pokud zřídkakdy potřebuji něco po ouřadech, tak si tam dojdu, nemám to daleko. Internet na vyřizování e-mailů a surfování po internetu případně hledání cesty na mapách nebo vlakové a autobusové spojení mám doma.
:beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny