Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Translátor ve hře (Android)

CHatGPT
Zkusil jsem co napíše

Je několik možností, jak se stránka na vašem tabletu mohla automaticky přeložit:

1. **Funkce automatického překladu v aplikaci**: Některé aplikace a prohlížeče mají vestavěné funkce automatického překladu. Například Google Chrome má funkci, která automaticky nabízí překlad webových stránek do jazyka, který máte nastavený jako výchozí jazyk zařízení.

2. **Google Lens**: Pokud máte nainstalovanou aplikaci Google Lens, může se stát, že jste omylem spustili její funkci překladu. Google Lens umí překládat text v reálném čase a ukazovat překlad přímo na obrazovce.

3. **Samsung Bixby Vision**: Samsung Galaxy zařízení mají také funkci nazvanou Bixby Vision, která je schopná rozpoznávat text a překládat jej. Mohlo by se stát, že jste tuto funkci neúmyslně aktivovali.

4. **Klávesové zkratky nebo gesta**: Některé aplikace nebo samotný systém mohou mít nastavené klávesové zkratky nebo gesta, která spustí funkci překladu. Mohlo by se stát, že jste tuto zkratku nebo gesto omylem použili.

Doporučuji se podívat do nastavení vašeho prohlížeče a systému, jestli tam nenajdete nějaké nastavení týkající se překladu, a zjistit, jestli je některá z výše uvedených funkcí aktivní. Pokud se jedná o opakující se problém, může být užitečné zkontrolovat aktualizace aplikací a systému, protože někdy se nové funkce mohou aktivovat po aktualizaci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny