Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet pro dítě

Vseobecne pravidlo....u deti od 3-7 rokov spravidla tablet neprezije 1-2 roky, takze odporucam lacne modely, pripadne minimalne krycie skla

S tim souhlasim tak jako s faktem ze vek je pri vyberu dulezity faktor, ty nejlevnejsi pro tu vekovou hranici 5-13 jsem zpravidla doporucoval tablety typu "Amazon Fire HD 10" HW minimum 32GB, OctoCore, 3GB RAM, obrazovka 1080p ktera je za 80€ a stim ochranym gumovym ramem to zvladlo i hodne zle deti.

Jsem presvedcen, ze decku co ma 6 let je jedno jestli jde o 4K nebo HD. Fire HD jsem doporucoval i take jelikoz poskytuji velmi korektni rodicovskou kontrolu (Parental Controls Fire Tablet) na coz bych jako rodic daval velky duraz, nebo funkci Child Profile/detsky profil pro mladsi 13 let.[/i] Uz i na zacatku meli v nastaveni Anti-Blue filtr (snizeni emise modreho svetla), jelikoz to marketongove prezentovali neco jako Kindle ale s LCD, tablet na kterem muzete cist knihy. Ale jedine LCD ktere se tomu priblizuje poskytuje jen TCL NXTPAPER ktery zcela nahradil iPAD ktery jsem pouzival ke cteni BD/Manga/Comix a PDF (knihy, clanky, noviny)

Takle kdyz rodice kteri preferuji decku hodit tablet misto toho aby se jim venovali, maji alespon nad obsahem ktere deti sleduji kontrolu.
Ted z toho Amazon udelat Fire HD 8 Kids Pro, https://www.amazon.de/-/en/dp/B09BG613SC?ref=MarsFS_TAB_rasm coz uz mi cenove neprijde nejak vyhodnejsi o proti konkurenci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny