Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem porucha WinXP, záchrana dát

psal jsi že návrat souborů z repair ti zrušil body obnovení. čili lepší metodou byla cesta cos zmiňoval:

pravdepodobne lepším riešením by bolo použitie systémových súborov z bodu obnovenia (system restore points), ale keďže som najskôr použil hore uvedený postup (na tento som prišiel až potom...), nabehnutím windowsov sa tie súbory prepísali alebo vymazali, takže som s nimi už nemohol pracovať (možno by tento postup obnovil WinXP až do poslednej funkčnej podoby, alebo možno aj nie, neviem posúdiť)
- je to adresár "C:\System Volume Information\_restore{nejaké číslo}\RPnejakéčíslo\snapshot", kde sú súbory ... "_REGISTRY_MACHINE_SYSTEM"

dnes už je spíš teoretickou záležitostí, jestli by třeba recuva dokázala obnovit použitelné soubory ze starých bodů obnovení.

do budoucna:
ani na poslední pokus se ti sem nepovedlo dát nějaký užitečný screen se smart stavem disku (preferuju nedestruktivní crystaldiskinfo), takže stav a budoucnost starého disku je ve hvězdách, ale to už je tvůj problém.
a protože dnes uživatelé neumí rozdělit disky a odstěhovat všecha uživatelská (=nesystémová) data na d:, pak nejsou schopni udělat použitelné zálohy aktuálního systému se všemi aplikacemi, která je obnovitelná za pár minut.
ty se s tím páráš kolik dní - a jaký stav se ti podařil obnovit? (jen řečnická otázka)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny