Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Strong Leap-S3+ vadný externí disk?

- Jaka cena
- Musi byt cerfifikovany Ano / NE
- Co a kolik ceho chces do toho zarizeni apojit.

Zalezi jen na tvojich preferencich a pozadavku. Vhodnych TV boxu existuji desitky, prot tvuj pripade i takove, ktere disponuji SATA portem 'tak muzes pripojit HDD primo na TV box bez potreby nejake krabocky), nebo maji jiz tzv "rack" = ze HDD vlozis primo do toho TV boxu.
Vyhoda techto boxu je ta, ze spojuje TV BOX + NAS, jelikoz zpravidla mimo funckci klient funguji i jako server vcetne podpory Samba V3.* a NFS server tak dokazou nahradit i multimediahttps://static.poradna.net/editor/code.giflni NAS.
Cena je ruzna, u tech co nemaji google certifikaci Widevine (L1) az po ty co disponuji certifikaci od stream sluzeb az po vsechny odemkle licence ktere urcity SoC podporuje jako v pripade CPU Amlogic S905X4-K Dolby Vision, Dolby Atmos, DTS licenses.

Neni tak dlouho jsem zde jmenoval DUNE HD 4K Premier PRO i s rack pro interni HDD (bohuzel jen 2.5) ale cenove je levnejsi jako Nvidia Shield Pro o proti ktere podkytuje podstatne vice funkci a moznosti.
2x 3.5 HDD podporovala uz i dnes postarsi dvacitkove ZIDOO : (ale to uz jsou multimedialni centra spise zamerena pro domaci kino - nema cenu jen pro stereo TV)
[2.jpg]

--- Jedna takova zvlaznost u vyrobku DUNE HD je ten, ze ma 2 operacni systemy, Android TV pro stream sluzby + Linux ktery je zameren a vyvyjen pro multimedialni centra a kina vcetne vlastniho GUI.
TV mas docela slusnou TV (alespon jeji QLED panel) a ver mi ze nema cenu moc setrit protoze se ti to prodrazi jinde, nebo budes zamotan do stovek ruznych pripojek, adapteru, dratu a zasuvek ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny