Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acer Swift 3 po nepoužívání pomalý

Jedná se přesně o tento notebook.

https://www.czc.cz/acer-swift-3-celokovovy-sf314-54-31eg-stribrna/239611/produkt

Máme doma tento notebook kupovaný pár let zpátky. Po koupi tabletu už přestal být používán (cca. 3 roky zpátky). Jen zapnutí trvá ohromě dlouho. Když se to chvíli nechá, rozeběhne se trochu. Mám ho prostě každý den zapínat, nebo je na to nějaký trik, který by ho uvedl zpět do provozu? Stačí dneska tento notebook na používání bez toho, aby se úplně nezasekával neustále?

Samozřejmě mě napadla reinstalace, ale v notebooku je klasický tolik dokumentů, které "nesmím" smazat, že bych se z toho zbláznil. To je vlastně i ten důvod, proč jsem to nereinstaloval před rokem už. Nebo alespoň nějak to rozeběhnout, abych si to přetáhl do jiného notebooku, nebo jak tohle řešíte?

Proč to řeším

Mám ještě jeden notebook, který používám a přestal mi stačit. Jde konkrétně o to, že používám program Cubase 13 na kytaru a na zpívání, ale živý přenos je se zpožděním, tudíž se nedá používat. Nahrávání taky občas vynechá. Napadlo mě zkusit právě ten Acer. Myslíte si, že to zvládne, že to má cenu? Jako můžu koupit nový, ale mám doma tyhle dva a počítače nejsou nějaký můj koníček. Moc děkuji

Doplnění
Můj aktuálně používaný notebook je novější, za stejnou cenu koupený, ale předpokládám daleko méně výkonnější IdeaPad 3 15ADA05 . Je to tak? Protože jinak ten Acer nemá smysl oživovat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny