Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Samsung za 30000 není schopen správně zapsat na externí disk

Zapomeň na to že NVMe disk sežere při zápisu jen 5V 400mA = 2W. To je +/- spotřeba "v klidu" nebo při čtení. Při zápisu to může být cca. 4-8W. A ty rozdíly mezi různými mobily skutečně jsou (stejně jak jsem už psal že jsou citelné rozdíly i mezi disky), mám osobně vyzkoušeno. Třeba můj současný Xiaomi 11T Pro utáhne "cokoliv" bez keců, bez problémů USB hub + NVME v boxíku + čtečku paměťových karet současně, v pohodě jsem si kopíroval data z karty na disk. Několik jiných (různých, co mi přišlo pod ruku) v stejné konfiguraci ani náhodou.

Řešil jsem tohle před časem u kamaráda který chtěl mít sestavu pro stahování dat z GoPro když bude mimo civilizaci, taky mu to mobil nedával (náhodně se odpojovalo, nezvládalo zápis). Stejně s sebou bral i powerbanku, tak jsme jen vyměnili hub za verzi s možností napájení, připojili k powerbance - a šlape to v pohodě. Ověřeno tříměsíčním touláním Skalnatými horami. :-)

jako - taky bych čekal od Samsungu z S řady víc. ale ukaž kde mají v specifikaci, kolik mA můžeš brát z USB OTG...
(ono je možné že jde i o chybu daného kusu, byť si stejně myslím že jen nedává dostatek proudu pro ten disk - je to nejpravděpodobnější)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny