Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Samsung za 30000 není schopen správně zapsat na externí disk

Mám problém u špičkového telefonu Samsung S22 (USB-C 3.0) . Není schopen zkopírovat na externí NVMe (připojené přes USB -C) v protokolu UASP 3.0 10 souborů tak, aby všecny byly čitelné. Na cílovém počítači: Buď mají násobky 16kB nebo jsou nulové velikosti. Asi na po čtvrtý pokus , sláva, jeden (sic!) soubor se přenesl , že šel přečíst. !!! A některé (pokaždé jiné, cca půlka , z každého pokusu))nejdou ani smazat (Nějaká chyba 0x.... soubor je poškozený a nelze zapisovat") .Tu chybovou hlášku už nemám, viz závěr

Za 30000 ani není schopen zapsat na USB jednotku. Zkoušeno s 2 kabely. Pokaždém pokusu je výsledek nahodilý co se týče velikosti jednotlivých souborů.

Ale jiné 2 telefony (taky android) do 5000 Kč s tím nemají problém. Mají USB-C 2.0 . Takže jsem to na tom předraženym krámu samsung zkusil i s USB-C 2.0 kabelem,3 pokusy(fyzcické zapojení kabelu na obou koncích) opět bordel.

S tím UASP si nejsem jistý , jestli náhodou v režimu přenosu USB 2.0 se enclosure nepřepne do BOQ/BOT/BULK režimu USB (předchůdce UASP). Pozor, tohle je v případu(směru) přípojení disku k telefonu, kdy on je hostitel. A ne jak se telefon připojuje jako device k počítači, což je jiný případ.

A na závěr, to bych chtěl vysvětlit, protože když jsem ten disk připojil k jinému androidu a vítěoslavně tam zapsal bez problému opět pár souborů k počítači(ověřil, že ty vítězoslavné jsou v pořádku, ale ty ze samsungu nulové) , tak ty nesmazatelné soubory vyblité tim samsungem u najednou, to mě po*er a na kozy rozmaž ,najednou jdou smazat, Když předtím nešly( a dávalo tu to hlášku)

Co to je za heluze?

S diskem není problém ani na dvou jiných androidech ani na PC. ale ten samsung ty soubory tam vyprodukuje rozhašené.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny