Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová řídící jednotka k repro.

To z toho odkazu tam má cenu 1650, v téhle cenové kategorii asi samostatný zesilovač (tak se tomu co asi máte na mysli říká; možná by se dalo říct driver, ale řídicí jednotka, to zní hodně nadneseně) neseženete (právě a jenom s repráky, samotné zesilovače začínají cenově o něco výše (a pravděpodobně to bude i jiná kvylitativní třída)).
Před léty se tohohle dalo sehnat dost po bazarech, ale jak na tom jsou dneska bazary nevím (moje procházení bazarů skončilo v době, kdy za použité věci chtěli víc jak za nové). Když jsem byl ve věku "hluboko do kapsy" tak jsem si takový zesilovač (jenom mono) postavil s MBA810 (5W zesilovač, všechno je v tom brouku, přidávalo se jen pár pasivních součástek). Pak se někde vyprodávaly za pár kaček s tímhle broukem zesilovače do starých televizí, tak jsem dvě na tenhle účel upravil (na té kartě byl ještě nějaký demodulátor, ten jsem nějak obešel). MBA810 dost šumí, takže k počítači to nebylo nejlepší řešení, ale vyšlo to docela levně. (Nevím, co se dneska používá, můj přehled končí u TDA2030, 2050 a jim podobných, což je o něco modernější, a taky výkonnější, totéž, tedy výkonový zesilovač, který se musí správně zavazbit.) Další počítač měl zvukovku, ke které se přímo připojovaly reproduktory a když jsem pro další chtěl tohle oživit, tak jsem neměl tolik času si s tím hrát a koupil nějaké levné repráčky, co svůj účel plnily donedávna (už asi 3 roky je mám rozebrané na stole a nedostal jsem se k tomu, abych nad nima vyřknul ortel).

Taky by stálo za vyzkoušení to rozebrat a vysušit, případně předtím ještě pročistit, pokud to nebyla čistá voda. Na tomhle se politím zase tolik zničit nedá, pokud tam něco v důsledku zkratu přes tu vodu nevyhoří, tak by to po vysušení mohlo normálně pracovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny