Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 Home Premium - hmotná licence.

Tak to já úplně neulítávám na staré krámy, protože u nich ztrácím nervy a pak různě létají z okna a tak podobně. A že už jich bylo, co si tenhle adrenalin zkusily.
Na druhou stranu využívám staré krámy na diagnostiku a programování jednotek aut (kvůli podpoře a konektivitě) a zrovna ten Asus na tom ani zpracováním tak zle není. Že má HW poplatný době, to je snad logické. Proto nechápu tyhle komenty ála machr dehonestující vše, co není moje.

Nicméně Váš dotaz je asi opravdu v tomhle bezpředmětný, neboť funkčního a stabilního výsledku se nejpravděpodobněji nedospěje, takže nezbyde, než pořídit něco novějšího ať už fungl nebo z bazaru, ale novějšího. Na kancl je to v podstatě jedno, ale to už je na preferencích každého. Nakonec ta věc má ten W7 předinstalovaný, ne? Čili by stačilo tovární nastavení, pak pročesat předinstalovaný balast a nějak by to fungovat ještě mohlo. Třeba jako psací stroj nebo co já vím.

Já sám na jednom stroji W7 provozuji a mám ho i na netu, ale strojů mám víc, takže jestli ho něco zkolí, tak obnovím zálohu a jedu dál, anebo vezmu ze šuplete jiný. Data mám jinde a programovou výbavu cca všude stejnou, takže je mi to úplně jedno. Antivir tam samozřejmě nemám, to je brzda provozu a to nemusíme potřebovat, ale tenhle odstavec je jenom vlastní přístup a zkušenost a nikoho tímto smaritánstvím nechci ničemu navádět!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny