Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cartridge originál vs alternatíva

Mám zkušenosti jak inkoustovkami, tak i s laserovkami, kde u inkoustovek hodně záleží na dodavateli, někteří OK, jiní moc ne, ale snad nikdy nebyly takové problémy, jak s cartridge do laserověk. Kdysi jsem do laserových HP dával Xerox náhrady, které byly jen o trochu levnější, ale zato prakticky se stejnou kvalitou, když do mého typu přestal Xerox vyrábět alternativní cartridge, tak jsem vyzkoušel hromadu jiných značek, ale všechno to mazalo, špinilo, sypalo se, takže do laserových tiskáren jedině originál.

Momentálně mám tankovou inkoustovku jak na doma, tak v práci, ani s jednou nejsem 100% spokojen, ale kvalita tisku a cena spotřebního materiálu jsou u obou vynikající, snad jenom fotky na fotopapír nejsou úplně ideální, anebo jsem to ještě nevychytal, jelikož na to nemám čas.

Možná bych ještě uživil levnou ČB laserovku na štítky na balíky, jelikož u inkoustu mám celkem strach, že se text na štítku od vody rozpije, ale zatím jsem s tím problém neměl, možná i proto, že Epson má černou pigmentovou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny