Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer Aspire 6920 nebo 6930??

My totiž doma máme normální desktop, takže nevím, co vlastně mám od toho notebooku čekat.

Prostě "přenosný počítač", který má oproti desktopu své výhody i nevýhody. Tím, že chcete nebo byste ráda hrála na notebooku i případně nové náročnější hry, se vše zbytečně komplikuje (u starších jednodušších by samozřejmě neměl být problém).

Zvolte kompromis - nechtějte hrát náročné hry a budete spokojena.

Při použití desktopu pociťuji pohodlí externí myšky, klávesnice a lépe nastavitelné výšky LCD atp., na druhou stranu vyšší hlučnost, odběr el. energie. Notebook mám potřebu používat z jiných důvodů - hlavně mobilita (přenášení), menší odběr energie, nižší hlučnost. Také se chystám na nový čerstvý strojek - bude to (jistě) ThinkPad - buď 14" R400 nebo T400 [jinak pro mne možný Dell Latitude E6400 je bohužel o malinký kousek hlučnější než zmíněné ThinkPady, obdobně HP EliteBook 6930p - mně to vadí], vše jedině a pouze s integrovanou grafikou (!), NBD zárukou, později obměním HDD za SSD s ohledem na "nulovou hlučnost". To jsou mé důvody/potřeby.

Pokud bude notebook hodně přenášen - také se přikláním lépe max. k 14" velikosti, ale tady moc (zaměřením) "multimedialáků" zrovna neuvidíte, tak jako v případě 15"(+) displayů. Pokud bude spíše stát na stole a jen někdy přenášen - klidně nějaký 15".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny