Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Elegantny USB kluc ako vianocny darcek, poradite?

Dobry den,

moja znama ma poprosila o pomoc pri hladani elegantneho USB kluca ako vianocny darcek pre muza. Nechceme ziaden tuctovy plastak. Doraz je kladeny na:

► eleganciu (povrch drevo alebo koza, nie kozenka)
► kapacita 4-8GB
► cena do 3.000 korun s DPH

Jedine co som nasiel a obom sa nam to paci je od polskeho vyrobcu ZaNa model F01. Avsak na dobierku sa objednat z Polska neda, musime predom vyplatit sumu a az potom nam ho zaslu. Tu vidim riziko. Ma niekto skusenosti s touto znackou? Je to spolahlive? Je mozne stornovat platbu v pripade nedorucenia objednavky? Pojde o bankovy prevod.

Alebo mate iny tip? Este som sa obzeral po Prestigio Pocket drive II 1,8" 40GB disku, ale ten stoji od 3k vyssie a obaleny je obycajnou kozenkou (za tu cenu to brat nechceme).

Poradite? Trebars sa to bude este niekomu hodit, vzhladom na bliziace sa Vianoce.

Vdaka. :beer:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Uz je po Vianociach, len som prisiel podat spravu, ze som nakoniec riskol kupu z Polska priamo od Za… poslední
2laak 02.01.2009 19:46
2laak

Uz je po Vianociach, len som prisiel podat spravu, ze som nakoniec riskol kupu z Polska priamo od ZaNa Design. Na maily odpovedali v ramci 3 pracovnych dni a USBcko nakoniec doslo v poriadku. Aj ked ako chlapik dopredu avizoval, polska posta sa ulievala a trvalo im to 3 tyzdne.

Vzhlad zodpoveda, paci sa, rychlost som nemal moznost testovat. Ak sa podari, otestujem. Dakujem aj dodatocne za prispevky. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru