Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový uživatelský účet

myslel jsem ze ten novy ucet bude uplne cisty bez tech programu a her co mam na starem
běžící windows nejsou jen plocha kterou vidíš, a někde v program files nebo v nabídce start naházené instalace starých programů.
je to taky veškerý odpad, viry a spyware které sis natahal, vadně funkční verze knihoven z různých odpadových softů které se zavádějí pro celý systém, automaticky spouštěný paskvil po startu který se obvykle instaluje pro všechny uživatele.
čilli nový účet nejsou v žádném případě čistá windows. mohou jen chybět některá nastavení která jsi provedl pod starým účtem.
na místo na disku nemá nový účet žádný vliv. velikost profilu je v megabajtech, volné místo v gigabytech nebo spíš v desítkách giga.
ještě ke zřizování nového účtu:
1. buď ho dáš normálně vytvořit (v ovládacích panelech). vznikne podle default vzhledu a nastavení windows = dost prasárna :(, s tím že přebere některá pozdější nastavení jiných softů, které zapisují do společné větve v registrech nebo do společného .ini.
2. nebo si vytuníš nějaký pomocný účet, a jím přepíšeš účet "default user". všechny od té doby založené účty přeberou tvé vytuněné nastavení (používám v práci).
3. viz 2., ale při kopírování do default user vyplníš dole práva podle účtu - nově vytvořený účet tak zdědí i práva k položkám podle jiného uživatele.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny