Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o info o PMP flash playeri COWON iaudio D2 prip. mp3 COWON iaudio 7

Zdravim poradcovia.

Mam na Vas malu prosbicku ohladne info o PMP playeri COWON iaudio D2. Pocul som nejake info o moznych napodobeninach tohoto pristroja na trhu, konkretne napodobeniny z ciny.
Pise sa nieco aj na blogu http://rajzak.blog.sme.sk/c/163468/Emgeton-M7-Cult- Plus-alebo-pomsta-z-dalekej-Ciny.html :.(. Preto by som sa chcel opytat ci niekto nevie poradit solidny shop v Zilinskom kraji, kde ho maju, da sa vyskusat a pripadne overit ci je origos /lenze to neviem bohuzial ako/, taktiez ak ma niekto tipa kde sa da najvyhodnejsie zohnat na svk od solidneho predajcu cez ishop tak info tiez potesi. Vsimol som si ze ho maju aj v niektorych pc eshopoch za celkom dobru cenu , beru to asi od SWSdistribution , su to shopy :
www.pc-komponenty.sk
www.smartik.sk
ak ma niekto info o solidnosti tychto shopov pls podelte sa.

Este som skusal porovnat s tiez slusnym mp3 COWON iaudio 7 s podobnymi parametrami, sikovnejsi ale maly displai. AK niekto mal oba prehravace a porovnal kvalitu, dajte pls vediet.

predom Vdaka :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cowona D2 mám už rok a půl. Po celou dobu absolutně bez problémů a za žádný jiný bych ho zatím nevym… poslední
Petra1 25.11.2008 15:19
Petra1

Cowona D2 mám už rok a půl. Po celou dobu absolutně bez problémů a za žádný jiný bych ho zatím nevyměnila. Super zvuk, na filmy na tom jde taky koukat a to i v autobuse (jdou i přečíst titulky). Velice sympatická výdrž na baterii a to i po roce a půl, nabíjím ho cca 1x za 2-3 týdny a používám denně. Za celou dobu jsem se, abych pravdu řekla, nesetkala na fórech okolo tohoto PMP, že by se řešila nějaká napodobenina Cowonu. Zakoupený ho mám z českého E-shopu, nalezeného podle nejnižší ceny. Ceny co uvádíš ve svých odkazech jsou pro mne téměř pohádkové, já ho kupovala tenkrát o cca 1.500,- Kč dráž.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru