Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Norton Internet Security 2009 vs. Norton 360 Version 2.0

Tak taky ještě jednou a pomalu:

- na počítači kouká na NET, dělá daňovou evidence (jednoduché účetnictví) a občas, tak jedna strana za týden, potřebuje něco vytisknout. Nemá nároky na kvalitu tisku a vyšší cena inkoustů ji vzhledem k množství tisku nevadí. Pro ni ta tiskárna tak shit není. Navíc ji má vlastně zdarma k 360, stačí se podívat na ceny obojího.
- počítač umí zapnout a spustit potřebné programy, mimo jiné používá internetové bankovnictví a tedy potřebuje něco co by přemýšlelo za ní a hlídalo ji ať neudělá nějakou kravinu. To proto, že to sama v tomto ohledu moc neumí a nemá ani vlastní router s NAT, který by ji s tím pomohl. Navíc dostane licenci na 3 PC a její manžel si kupuje zrovna teď nb.
- ne všichni jsou znalí jak ty a schopni si uhlídat možné nebezpečí a ne všichni mají nároky na IT jako ty. Jsou kupodivu i lidi, co IT pouze používají a nedumají (protože to neumí) nad tím co je či není shit.
- rozumím i tomu, když někdo AV vůbec nepoužívá, ale to jen tehdy, když jednoznačně ví, co dělá. A to tady rozhodně nehrozí.

Je na tom ještě nejasného mimo to, že se otázka týkala úplně něčeho jiného, než tady zrovna my dva probíráme?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny