Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Norton Internet Security 2009 vs. Norton 360 Version 2.0

ad 1) Je vidět, že jsi zatížen svou praxí, kdy jsi znalý uživatel (podle toho jak tady čtu tvé příspěvky i certifikovaný) a patrně i spravuješ nějaké IT pro znalé a vysoce vzdělané lidi. Praxe se bohužel od ideálu hodně liší.

S tím, že je dobré pracovat pod neprivilegovaným účtem se dá bezesporu souhlasit, ovšem za podmínky, že správu PC budě dělat znalý člověk, který navíc běžnému uživateli nedovolí, aby se na privilegovaného uživatele vůbec dostal. Jinak to u běžného uživatele po pár odmítnutích skončí tím, že přejde na privilegovaný účet. Holt lenost a pohodlnost u domácích uživatelů ničím nepřebiješ. No, a řekněme, že v podnikové sféře to také není jiné. To je bohužel realita a to, že si ji nepřipustíš, neznamená, že neexistuje.

K Aviře - nevím, co myslíš pod pojmem "100% on demand", tedy na nějaké vyžádání (ale čeho, resp. koho), ale když s Avirou stejná www stránka po zadání URL vždy naběhla najednou až za 8 sec a s NIS naběhne vždy za 2 sec, tak je asi u Aviry něco špatně. Nemyslíš?

ad 2) možná, že nerozumí, to nevím, ale lidem pomáhají a to není tak špatná cesta, ne? A těm lidem, co se jich ptají nejde o to, aby jim vysvětlili problematiku práv ve windows, ale to to, aby jim pomohli od nějakého svinstva, co se nim nakvartýrovalo do PC. Alespoň tak to vidím já.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny