Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Norton Internet Security 2009 vs. Norton 360 Version 2.0

Narazis na me, tak ti odpovim. Precti si jeste jednou co jsem psal. Psal jsem o tom, ze tomu tam rozumi, nepsal jsem kdo a kolik. Navic jsem dal odkaz na test, ktery delal clovek, ktery tomu opravdu rozumi(virove problematice). Kdyztak si zjisti kdo to je. Nezminil jsem se o tom kdo z nich, ale ty uz sis vydedukoval svoje a pises o polovine osazenstva a pravech ve win. Ja se vsadim, ze tady to nevi minimalne 90% osazenstva a tak je to teda tady horsi? Ale tohle je prece uplne jedno. Prestante si hrat na vseznalky a vse resit radou udelej si omezeny ucet, nechovej se jako prase a nebudes potrebovat AV, ale to je pro vetsinu lidi omyl(vetsina jsou totiz Vami opovrhovani BFU), ktery uznavas i ty. Precti si clanky jak se siri treba nektery posledni druhy malware, nekdy te nezachrani ani omezeny ucet a nemusis vubec lezt na porno a jine zaprasene weby, za dalsi ne kazdy ma moznost routeru a tim padem treba FW nebo AV potrebuje. Na net taky chodi lide, kteri maji blizko do duchodu a i takovi pouzivaji pocitac a je jich porad vic(i muj deda, kteremu je 70), treba jako moje mamka a takovym lidem chces vysvetlovat omezeny ucet a dalsi kraviny? Musite si totiz uvedomit, ze sem i jinam chodi treba 90% lidi, ktere nezajima jak prava ve win funguji, ktere nezajima jak funguje windows, ktere nezajima co jsou registry. Jsou to lidi, kteri chteji fungovat a bavit se na pc a ne se v nem porad stourat a zjistovat co a proc nejede a nejede. To muzou delat lidi, ktere to bavi a kteri se o to zajimaji. Pro ty jsou tvoje navody dobry. Pro normalniho cloveka jsou vicemene zbytecne.
Co ti vadi na tom, ze Norton bezi v pameti. V podstate jsi rekl, ze Avira je lepsi proto, ze dokaze bezet 100% on demand. Ja ti zase reknu, ze je to blbost, protoze ja treba radsi budu mit AV, ktery neumi bezet on demand podle tvych predstav, ale bude uspesnejsi v odhaleni smejsudu a to Norton oproti Avire urcite je. Radsi budu bez viru, nez si broukat jak ten muj AV umi bezet on demand(tim nenarazim na Aviru, pisu obecne). Takze Norton je lepsi produkt. Proc by pri dnesnim vykonu pc nemel bezet AV rezidentne? Kdyz si zapnu AV na ntb, tak nepoznam rozdil mezi zaplym -vyplym AV a zatezi ntb. Myslim ze chapes co tim chci rict.
Jezismarja, ted ctu jak pises, ze vsechny antispyware hlasi cookies jako spyware. Mel jsi nekdy nainstalovany nejaky normalni antispyware?

No a zruseni viry.cz je perlicka na dortu. Vis, kdyz mas problem s virem, spyware, tam ti poradi(nedelaji z nikoho vola, ani z totalniho bfu a nevykladaji mu, ze pouziva shity atd.) a muzes se i naucit neco vic o win. Protoze ti tam poradi co delat a co ne. Ver ze tomu tam rozumi vic nez tady(samozrejme nemyslim uzivatele, ale adminy). Tim se tady nechci nikoho dotknout, ale je tam par lidi, co s tim proste maji vetsi zkusenosti nez tady. Tady zase vi o jinych vecech, ale o tom to je. Nikdo nevi vsechno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny