Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Norton Internet Security 2009 vs. Norton 360 Version 2.0

Ano, ve firmě proxy, máme nastavené 2 typy přístupů:
- je dovoleno, co je dovoleno - obyč. pracovníci
- je dovoleno, co není zakázáno - managment

Ze zbytkem se dá souhlasit, kdyby byl život ideální, bohužel není. Doma zase narazíš na ten problém, že to, co píšeš bude fungovat pouze za podmínky, kdy bude někdo znalý PC spravovat a ostatním nedovolí, aby sami měli přístup na privilegovaný účet.

Mohu poskytnout příklad z vlastní praxe. Mám doma pc s XP Home a používám ho já a mé děti. Obezlička s neprivilegovaným účtem fungovala na 100%, ale jen do doby, než si oba koupili za své peníze vlastní nb. Je to jejich majetek a nechají se na to sáhnout jedině s touto větou " Tatí, prosím tě, nějak se mi to poondilo, oprav to." Já zaskřípu zuby, sednu k tomu, a pokud to umím, tak to opravím. Víc nemohu. Mají vlastní rozum a někoho v zádech, kdo jim to i s tím brbláním opraví. Samozřejmě, že jedou pod privilegovaným účtem a syn se alespoň nechal přesvědčit, že úplné vypnutí UAC není dobrá věc. Dcera má XP prof a tak tam jede natvrdo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny