Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zrychlení PC

Ahoj chtel bych se zeptat jestli nekdo nema skušenosti s zrichlenim sveho pc pomaha mi preinstalovani windows ale to nechci protze bych zase stratil vsechny data mam ccleaner a tuneuputilities kazdy den mazu registri atd... nic nepomaha internet se mi nacita tak 30s a kdzy kliknu na nejakou slozku na plose tak se taky nacita hrozne pomalu (na plose mam samí zastupce takze by to melo jit rychle) pak se zobrazi to okno a pom je takovej zbrzdenej velikosti na hardisku to asi nebude mam jeste 3/4 volnyho. Nevim co stim kdyby mel s tim nekdo skusenost prosim poradte.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jestli nekdo nema skušenosti s zrichlenim sveho pc kolik vedle windows běží v paměti virů? kolik zb…
lední brtník 27.11.2008 09:50
lední brtník
Aho dekuji vam internet se spusti za dve vteriny a slozka za 5 uz je to asi ok! Moc dekuji hlavne Ja… poslední
Atik 27.11.2008 11:30
Atik

jestli nekdo nema skušenosti s zrichlenim sveho pc

kolik vedle windows běží v paměti virů? kolik zbytečných programů, adware, keyloggerů a spyware ti automaticky startuje po spuštění? start - spustit - msconfig.exe - po spuštění.
správce úloh: co ti běží v paměti za bordel? (výpis je start - spustit - cmd.exe: "tasklist /svc")

pomaha mi preinstalovani windows

nejspíš nemáš nainstalovaný ovladač chipsetu základní desky. s tím souvisí co ti psal kolega - ve správci zařízení - řadič disku - vlastnosti: nejspíš nemáš funkční režim dma.

mam ccleaner a tuneuputilities kazdy den mazu registri

stačí použít jednou za rok, nejlépe nikdy. máš počítač k používání, nebo abys denně "čistil" registry, aniž víš co ty programy vlastně ničí? že je používá celá vaše základní škola? no a?
ještě bych pochopil kdybys měl dlouhodobě osvědčený jeden z nich, věděl co přesně to "čistí", a ten někdy použil, a pak dlouho sledoval co přestalo fungovat. ale dva softy? :?:

internet se mi nacita tak 30s

viz viry a spyware. obsah souboru C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\HOSTS je v pořádku, bez přesměrování? kolik doplňků a proč se "samo" doinstalovalo do tvého internet exploreru? ie - menu nástroje - správa doplňků - zakázat svinstva, lišty, vyhledávání, spyware, skype ...

a pom je takovej zbrzdenej velikosti na hardisku to asi nebude mam jeste 3/4 volnyho

naprostá blbost. kde na to chodíte?
když programy a data leží na disku, ničemu nezavazejí. berou si výkon/místo v ram až teprve po spuštění=načtení do paměti.

Nevim co stim

vím. nechat práva správce někomu zodpovědnému, alespoň minimálně znalému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru