Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztráta dat z flash disku

Dobrý den,
mám takový problém..koupil jsem si dva 16gb flash disky. Když mi přišel první, zkusil jsem jestli je vše v pořádkua po nahrání dat, dejme tomu pár složek s filmy jsem přišel na to, že filmy za krátkou chvíli ze složek zmizí...ale flash disk se tváří jako že je plný. Takže ve výsledku je zabráno 16gb ale není tam nic. Myslel sem že to je poškozená flashka, ale když mi přišla druhá, od úplně jiného výrobce a dodavatele, a dělala to samé, tak mi došlo že možná dělám něco špatě. Tak prosím o nějakou radu v čem by mohla být chyba.
Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V prvom rade si pozri subory co tam kopirujes - ma niektory subor velkost suboru viac ako 4GB ? Ked… poslední
MM.. 22.12.2008 17:46
MM..

V prvom rade si pozri subory co tam kopirujes - ma niektory subor velkost suboru viac ako 4GB ? Ked nema, tak neries ziadne NTFS, ale sformatuj to normalne na FAT32.

Ako ten USB stick odpajas? Skus pred odpojenim klik lavou mysou na zelenu ikonku vpravo dole a zvolit bezpecne odebrat ten disk. Az ked napise ze mozes odobrat tak az potom odpojit.

Mozes mat nejaky problem s Windows, zavireny alebo inac posahany. Ked nepomoze bezpecne odebrat HW tak skusil by som cistu instalaciu Win a ovladacov (alebo nejake recovery od vyrobcu, pozor zmaze to asi vsetky data)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru