Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač zamrzá

Zdravím,
mám problém se svým PC, nedávno jsem přeinstaloval PC, po nějaké době se však začal náhodně kousat, zatuhne obraz, nedá se nic udělat, jediná možnost reset. Začalo se to zhoršovat tak, že na PC už nejde v podstatě vůbec pracovat. Projižděl jsem SuperAntispywarem, vše bylo OK. Zajímavé je, že mi PC zamrzne, vždy když chci spustit ad-aware plus v dalších zcela náhodných okamžicích. Zamrzá i v nouzovém režimu, kousnul se mi i když jsem testoval na viry Avastem, před naběhnutím windows.
Otestoval jsem paměti - OK. testoval jsem procesor nějakou utilitou z UBCD, bohužel si nevzpomenu na název, zkusil jsem vyměnit zdroj - zamrznul taky. Na desce jsem nenašel žádné nafouknuté kondenzátory, jestli se to ovšem dá poznat pouhým okem.
Do konce týdne jsem mimo ten počítač, takže ke konfiguraci mám jen to co si pamatuji:
Procesor AMD DURON 900MHz, 384RAM, Win XP SP3, počítač mám hlavně na internet a psaní textů.
Díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli je to starší deska, tak s největší pravděpodobností pomůže vyměnit elektrolytické kondenzátor…
jirka44 13.01.2009 17:03
jirka44
Ano deska je to starší (>7let) takže zkusím max.ty kondíky, sice jsem se na ně koukal a nebyly nijak… poslední
Drobec 13.01.2009 20:35
Drobec

Ano deska je to starší (>7let) takže zkusím max.ty kondíky, sice jsem se na ně koukal a nebyly nijak nafouklé, ale asi jde spíše o vyschlý elektrolyt. Zajímavé je, že se ten stav docela rychle zhoršoval(cca během měsíce)nejprve počítač zamrznul, pak častěji a častěji až na tom nešlo pracovat, a teď nabootuje pouze s jednou 128MB ram.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru