Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který antivir_bez zátěže systému?

Nic proti tobe, ale on nepise o kancel. pc a pochybuju, ze si domu vetsina lidi obecne kupuje kancelarske pc, takze dnes uplne prumerne pc s prumernym 2 jadrem, nema s AV vubec zadny problem. Za dalsi nechapu, proc ti tolik vadi pouzivani AV. Tak ho nepouzivej a mas po starostech(asi to delas). Tak si dnesni AV zkus a uvidis. Ja o nem nevim ani na ntb, jen jak rikam, kdyz obcas skenuju pc. Je teda pravda, ze jsem ho nemival jako rezident, ale protoze se ted siri vselijaky smejdy netradicnima cestama a jsem samoadmin a zustanu jim, tak ho mivam zapnuty. Dokonce jsem zkousel vydrz ntb na baterii se zapnutym AV a bez, a rozdil dela cca 9minut a to se vleze do chyby mereni. Normalne vydrzi cca 6h 30m a se zapnutym AV o dibec min. Jsem ale jen na netu a obcas prohlidnu nejakou fotku a pisu ve wordu.
Jestli to s tou bezplatnou podporou myslis na tuto poradnu, tak te take prece nikdo nenuti sem chodit. Tim se nechci nejak hadat, jen poukazuju na fakta a pokud me by neco obtezovalo, tak bych to nedelal, at se to tyka tady poradny a nebo treba u znamych.
Mozna je ironicke, ze vykon je vyuzit Av, ale na dnesnim beznym pc jde o naprosto zanedbatelny procento vykonu a kdyz to otocim, tak aspon k necemu vykon vyuziji. No a rozhodne CPU vic vytizi prohlizeni fotek nez AV. Stejne tak s pameti, nechapu proc dnes nekdo resi, ze nejaka aplikace ma 30mb v pameti, stejne vetsina lidi ma minimalne pulku pameti prazdnou. Nebo ti i vadi, ze jsou dnes vykonne pocitace a radsi bys byl, kdyby se delali porad nejaky sunky? Mne to nevadi, dokonce jsem rad a dokonce treba na upravy fotek toho vykonu mam malo i s 2jadrem, ktery jede pres 3ghz. Poohlizim se po necem lepsim a ver, ze mne to AV nebrzdi. Druha vec asi je, ze programatori na to dnes kaslou a asi neoptimalizuji(to neni muj nazor, ale nazor kamose, co dela programatora asi na dobre uorvni a dnesni trendy mu vadi, ale je natolik rozumny ze vi, ze s tim nehne).
Vsichni kdo proti tomu tak brojite, byste si meli uvedomit, ze obyc. cloveka nezajima co, proc a jak funguje, on chce aby to fungovalo. Stejne tak jak vetsinu nezajima jak a proc jezdi auto, proste sedne a jezdi. Mate omezeny uhly pohledu, vse berete jen ze svyho uhlu, byt tomu treba rozumite vic nez vetsina lidi tady dohromady a mate treba zkusenosti se stovkama pc, vetsinou ale s kanc. PC, ktery jsou roky stary a tam treba AV zatezuje. Nevim jak to tam je, neznam, nezajima me to. Me zajima co mam doma a tam vim, ze o zde nazyvanych AV jako o zpomalovacich ani nevim. Pro me je pohodlnejsi byt samoadmin, mit ghosta a kdyz se neco podela, tak to obnovim a kdyz mam naladu, tak se v tom stouram s pocitem, ze mam ghosta v zaloze. Ja si chci instalovat co chci, chci na net kam chci a nechci se prepinat do jinych uctu a na net chodit na jinym. Ja chci na pc delat a nebyt omezovan. Chci aby slouzil on me a ne abych se ucil praci s omezenym uctem, abych zjistoval proc a k cemu jsou registry, nechci vedet jak funguje FW a AV, nezajima me jak se co instaluje, atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny