Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT-Silvestr a TV

Promiň jestli jsem byl moc příkrý, tak jsem to nemyslel. Já prostě nemám rád takové to naše sebeshazování, že jsme jako národ k ničemu a tak. To je prostě mindrák který nesluší ani jednotlivci, ani národu. Nemám rád ani opačný extrém, takové to národovectví s fangličkami a nabubřelé bití se v prsa (které má stejně většinou základ v tom mindráku). V tom naprosto souhlasím s Karlem, pěkně to vyjádřil v jedné nešťastné a posléze smazané diskusi. Když má někdo komplex méněcennosti a sám sebe nemá aspoň trochu rád, nemůže čekat že ho ostatní budou brát jako rovnocenného. Každý by měl začít u sebe, jestli žije alespoň v mezích možností dnešní drsné džungle jako slušný člověk aby se sám za sebe nemusel stydět. Pak může říct že sám za sebe udělal maximum a ostatní věci není v jeho moci změnit.
Česká politika je marasmus za který vděčíme do značné míry garnituře ze začátku nové éry. Stavět peníze nad morálku a právo je bumerang který se vrátil a ničí všechno dobré.
Hlupáků je všude dost, nejenom u nás. Televizní zábava je většinou pitomá, protože jí ti početní hlupáci zajistí sledovanost.
Ad poslední odstavec-před chvílí jsem vylezl z policejní dodávky coby svědek. Podobraz zfetovanej a ožralej idiot bez řidičáku v nesvítící dodávce mi jenom o chlup nepřejel ženu s dítětem, minul dalších 10 lidí na procházce a 30 metrů od našeho baráku to napálil do stromu. Když jsme ho tahali ven z auta tak ujížděl a pral se, museli mu dát klepeta. Půjde si asi sednout (policajti říkali že toho má víc), zase ho pustěj a potom možná někoho doopravdy zabije. To já ale nezměním, jsem rád že tentokrát se nikomu nic nestalo. Vím jenom jedno, že kdyby mi je srazil, asi bych ho umlátil na místě. I tak jsem měl vztek a sto chutí ho zrušit jako žádost na byt. Z toho plyne poučení že nevíme dne ani hodiny a je škoda si kazit život rozčilováním se nad malichernostmi.
Takže nic ve zlém, dej si pivko a pusť si něco pěknýho z DVD nebo si přečti dobrou knížku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny