Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s hraním her

Ahoj,
Mám takový problém. Asi tak před 2 měsíci jsem hrál Hitman: Blood Money bez problému, jen trochu sekavě. Asi tak před měsícem jsem přeinstaloval Windows XP a od té doby mi Hitman: Blood Money nejde. Hra se spustí, načítá se mise, v průběhu načítání to spadne a hodí to Windows chybu-neodesílat. Když dám informace o chybě, je tam něco jako e3e6_appcompat.txt. Někde jsem četl, že v tomto souboru jsou informace o chybě ale nemůžu ho najít nikde. Dělá mi to u her jako je Assassins Creed, Call of Duty 5 ale Call of Duty 4 běží bez problému. Opravdu mě nic nenapadá.
Mám DirectX 9c(november 08), nejnovější ovladače grafické karty, i ovladače zvukovky.
Dole se podívejte na chybu, co mi píše Assassins Creed při spuštění.

Můj PC:

Základní deska: MSI KT6V
Grafická karta: MSI NX7600GT
Procesor: AMD Athlon 2400+
RAM: 1280MB

Opravdu nevím, čím to může být ale dost mě to štve. Nemůžete mi třeba poradit, když mám čertsvé Windows, co bych si měl všechno nainstalovat, aby mi běžely novější hry ? Hitman není moc nová hra, a ještě když jsem ho nedávno hrál, a teď nejde.

Předem díky za odpověď

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj vidím, že po přinstalování windowsu mjí lidi taktéž problém s hrama. Tak se připojuji ke Cruise… nový
Speider 19.03.2017 19:09
Speider
8 let zpatky mel kde kdo problem s reinstalem :-D poslední
dennyB 19.03.2017 22:31
dennyB

Ahoj vidím, že po přinstalování windowsu mjí lidi taktéž problém s hrama. Tak se připojuji ke Cruiserovi ačkoliv já sice mám Windows 7 64 bit a vše mi fungovalo skvěle až do doby kdy jsem tam dal windows 10 což potom jsem se vrátil k Windowsu 7 přesněji to nechal celé znova přinstalovat od znova na 7 systém akorát od té doby tak jak byl problém ve windowsu 10 tak je už i to samé ve windowsu 7 a to nyní, že hry NFS Underground a Carbon sice jdou instalovat, ale nejdou spustit hlásí to abych se přihlásil jako správce nebo co, že nemám oprávnění což jsem se přihlásil jako správce , že tu hru chci spustit jako správce, ale buhužel ani to nepomohlo sice hláška se neukazuje ale nic se taky neděje když kliknu na spouštěcí ikonu a totéž je u jinejch her, ale není jich moc tak u 4 her to i Call of Duty 1 a 2 no a další problém je ten že nejdou instalovat hry Call of Duty 4 a 5 při provádění instalace u 4 dílu to skočí tak do poloviny pak to vázne celou dobu je tam pořád jen nápis registration update, ale instalace stojí dokud se nezastaví mechanika a ta jak se zastaví tak je to v háji, protože pak už není z čeho načítat po asi 5 minutách nebo déle jak mechanika pracuje,ale nic se neděje v instalaci tak pak se zastaví a tím pak chyba interní nebo co a zbývá mi jen dát odejít tím instalace neproběhla žádná a vlastně složka kde hru měl instalovat zmizí taky, protože šlo o chybnou instalaci takže z paměti na disku nic neubyde. Tento problém se týká 3 her, že nejdou už instalovat zpět do windowsu 7 a přesto jsem jich tam tehdá instaloval bez problému. Co měl windows 10 měl problém pak se vrátil na windows 10 abych problém vyřešil, ale bohužel problém je už stejný a řešil jsem to i se srvisákem co opravuje pc i na netu kdo se v tom vyzná jestli tohle už taky někdo neřešilm, ale bohužel nic. Jen mě tak napadlo je možné tento problém třeba vyřešit přes nouzový režim ve Windowsu 7? Akorát pochybuji, že tam mi to hry, které mají problém nabídne což je nesmysl. Nevím jak to vyřešit. Ale mám v plánu za 2 roky přejít na windows 10 když stejnak problém mi zůstal po tý 10 tak jsem ji tam mohl nechat. Já se vrátil na 7 jen proto abych ten problém vyřešil, ale to mohl zůstat u 10 kdybych věděl, že se nic nezmění. Problém je asi ten, že u 10 se něco změnilo a tím to je tak už u 7 nebo nevím kde je problém jiné vysvětlení nemám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru