Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lcd TV s hdd , ano či né?

dobrý den, máte někdo z vás zkušenosti s lcd TV co mají zabudovaný HDD?
Myslím že se dá touto volbou nákupu uspořit.
Nebo raději nakoupit zvlášť TV lcd a zvlášť rekordér s HDD?
Ale nevím zda tyto výrobky nejsou na něčem "ošizené" nějakou funkcí atd.
děkuji za rady a tipy

Předmět Autor Datum
v podstate každý výrobok typu všetko v jednom je v niečom obmedzený,pokial sa skombinuje niekolko za…
audax 10.01.2009 13:58
audax
Lol a taku mudrost si nabral odkial? :-) Vseobecne je kombinacia TV+HDD celkom dobra kombinacia, ja…
MM.. 10.01.2009 18:50
MM..
veď ty najmúdrejší z najmúdrejších mudrcov na svete si napísal v podstate to isté,sám píšeš o možnom…
audax 11.01.2009 07:36
audax
Nepisem nic o obmedzenych funkciach, nauc sa citat. Pisal som ze ak bude mat externy prijmac tak moz…
MM.. 11.01.2009 18:52
MM..
Já bych řekl, že to HDD je tam zbytečný, někde jsem četl, že to nejde vypálit akorát přehrávat.
Mike17 10.01.2009 18:51
Mike17
A ja se priklanim k nazoru ze ano, je to rozhodne pohotovejsi nez se motat s dvema dalkaci, pridavno…
borsuk 11.01.2009 20:56
borsuk
moje troška do mlýna - integrované "doplňky", mají jednu odbrovskou nevýhodu, kterou nevyváží ani 5…
gambáč 11.01.2009 22:27
gambáč
SEG digital model Darwin. Rok vyroby ca 2003-4
MM.. 12.01.2009 01:52
MM..
když s HDD tak si ještě pohlídejte to, aby bylo možné nahraný pořad dostat ven v datové podobě. Někt…
cody 11.01.2009 22:38
cody
mě jde jen o to, abych si záznamy mohl jen přehrávat v TV , nepočebuji je vypalovat. Zkrátka nahrát… poslední
gappa 13.01.2009 16:30
gappa

v podstate každý výrobok typu všetko v jednom je v niečom obmedzený,pokial sa skombinuje niekolko zariadení do jedného,je tam vždy nejaký kompromis,jednak s rozmerových ,cenových a často aj funkčných dôvodov/potreba chladenia niektorých integráčov,vzájomne elektromagnetické rušenie ap./.

Lol a taku mudrost si nabral odkial? :-)
Vseobecne je kombinacia TV+HDD celkom dobra kombinacia, ja mam jednu starsiu CRT s integrovanym HDD (taka specialita robila to tusim len jedna firma kratko :) a je tu uplne spickova vec (HDD nahrava neustale poslednu hodinu, a ked napr. cez reklamu odidem a pridem neskoro tak si to mozem posunut nazad a pozerat so spozdenim). Alebo stopnem ked musim odbehnut a potom pozeram timeshift a preskakujem reklamy. To vsetko jednym dialkovym ovladacom. Taky komfort u kombinacie TV+externy rekorder zvycajne nemas.

Nevyhoda v tomto pripade moze byt brum HDD, zavisi od vyrobcu a kvality ze ako to vyriesil (ja som vo svojom vymenil 3.5" za 2.5"), ale hlavne si najprv ujasni co chces prijmat (napr. ci aj DVB-C alebo DVB-T alebo sat), lebo ak budes mat extra tuner pre dig.kablovku alebo satelit tak ti su funkcie v TV naprd alebo dost obmedzene (napr. naplanovane nahravanie z viacerych kanalov) tak nech to kupis so spravnymi tunermi ktore potrebujes.

Ked chces ale DVD rekorder tak to v TV asi nebyva. CO sa tyka funkcii zavisi vyhradne od vyrobcu ze co a ako naprogramuje (a ci tam urobi aj nejaky datovy vystup, to napr. ja nemam). Ale pokial nechces archivovat tak vyhodu externeho rekorderu nevidim, skor mi to pride ako nevyhoda.

veď ty najmúdrejší z najmúdrejších mudrcov na svete si napísal v podstate to isté,sám píšeš o možnom brume,sám píšeš o obmedzených funkciách,ty si proste potrebuješ v skoro každom tvojom príspevku pomasírovať tvoje ego a liečiť komplex menejcennosti pekne schovaný za anonymitu internetu

Nepisem nic o obmedzenych funkciach, nauc sa citat. Pisal som ze ak bude mat externy prijmac tak moze pouzit funkcie TV len v obmedzenej miere, to je uplne nieco ine. A tvoje teplo z integracov tak to bol fakt ulet.
Brum moze mat takisto u externeho rekorderu s HDD. Ked sa ti zda ze som napisal to iste tak by si asi mal navstivit nejakeho psychodoktora. Kedy uz konecne vymyslia tabletky proti debilite.

A ja se priklanim k nazoru ze ano, je to rozhodne pohotovejsi nez se motat s dvema dalkaci, pridavnou kabelazi a prepinanim externiho HDD rekorderu, bral bych jej i za cenu omezenych funkci, v teto problematice televizoru s Hadrem se prilis nevyznam, ani nevim jestli to disponuje nejakym datovym komunikacnim rozhranim, ale na netu bude o tom jiste popisu dost. MM: pusobil jsem leta jako TV mechanik (analogove bedny) ale CRT s HDD jsem jeste nevidel a to jsem casto navstevoval za ucelem obchodu i nemecko, timto ovsem nechci rict ze se nemohly vyrabet, co je to za znacku?

Mozna se snad dockam toho ze mi DIGI TV nabidne svuj modifikovany Hyundai s HDD, znamy co jim dela instalacky povidal uz loni ze by mel byt behem ledna, ale spise utopie...zatim je klid po pesine.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru