Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak skrýt recovery oddíl na disku

A ještě přidávám jeden dotaz: Pro jistotu jsem chtěl recovery oddíl zazálohovat na DVD, 2 soubory však nejdou vypálit, protože mají více než 106 znaků. Stáhl jsem tedy program Master CD Creator od Packard Bellu, přes který by recovery dvd mělo jít vytvořit. Ale při pokusu o spuštění nainstalovaného programu Windows vyhodí hlášku, že v aplikaci wswitch.exe došlo k problému atd. a po kliknutí na Neodesílat vyskočí další hláška, že nebyla nalezena vypalovačka. Jednotka je tam DVD-RW.

//

Have you partitioned the hard drive, I have an easynote e6310 and the first thing I did after buying it was partition the hard drive, and after that I had the same problems. So I had to restore the drive to the single partition(not including the hidden recovery partition) then burn the recovery disk, then repartition the hard drive.
Tohle by mohlo vyřešit tu hlášku s wswitch.exe, nevíte někdo, jak to udělám ve Windowsácké správě disků, když mám oddíl C: s 24/30GB a oddíl D: 112/112GB? A ještě by mě zajímala ta "chybějící vypalovačka".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny