Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD rekordér-problém s obrazem

To mozu byt teletextove riadky u analogu, alebo signalizacia 16:9 alebo podobna hovadina co sa dava do analog signalu do riadkov ktore nemaju byt viditelne. Na TV ich nevidis lebo je to akoze mimo obrazovky (overscan u analogu). Ten rekorder by ich ale nemal nahravat, moze to zavisiet aj od toho ze z ktoreho TV kanalu to nahravas kazdy TV kanal moze mat tie riadky inac (niektory prevadzkovatel TV tam moze cpat info na viac riadkov). Skus pohladat ci v nastaveniach recorderu nie su nastavenia o overscane (ze kolko riadkov PAL signalu ma z vrchu urezat, prip. overscan na ON apod.) alebo nastavenia formatu DVD ktore vytvara, ze ci tam necpe umyselne extra riadok s nejakou informaciou.

Z DVD->TV to nevidis lebo asi mas rekorder-TV spojeny analogom (Scart apod) a TV vie ze z analogu ma urezat x riadkov. Na PC to vidis lebo PC zobrazi do bodky vsetko co na tom DVD je.

P.S: prip. skontroluj u toho DVD playera ci v nastaveniach nie je aj krajina v ktorej sa nachadzas a ci je to nastavene spravne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny