Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace z win. vista na win. xp

Prosimta co ty tam stvaras.
Ako prve uved ci vobec instalator vidi nejaky disk aj bez toho ovladaca, ptz ak instalator disk vidi tak zrejme nepotrebujes ziaden ovladac na diskete. V BIOSe aky mod mas nastaveny pre SATA (mas tam IDE alebo AHCI?)

Skontroluj v BIOSe ze ci mas disketovku spravne nastavenu (3.5" 1.44MB). Vo viste na tu disketovu mechaniku vies zapisovat/citat?
Potom napis jaky presne (a odkial) ovladac si tam "hodil" a aj ako presne si ho tam hazdal, ptz si to asi urobil zle a my nie sme jasnovidci tak nevieme co si robil zle. Ovladac pre tu disketu ziskas na strankach vyrobcu PC resp. zakl.dosky, a ne"hadze" sa to tam ale ta disketa sa napr. vytvori nejakym specialnym programom ktory stiahnes spolu s tym ovladacom z webu vyrobcu.

Inac najjednoduchsie je mat v BIOSe SATA mod nastaveny na IDE, potom nepotrebujes ziadnu disketu.
Ked ma Win problem s oddielmi na disku tak mozes skusit ho uplne vymazat napr. nabootovat ultimate boot CD (google, stiahne sa .iso, vypali sa CD z obrazu), nabootovat z toho CD, a tam si najst killdisk a spustit to na ten disk, staci nechat to bezat tak do 1% potom Esc. Vymaze z toho disku uplne vsetko takze nemoze mat instalator potom problem z nejakymi predchadzajucimi particiami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny