Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem XVID codec

Tak zdroj dávám automatický (zdroj i backend), každý motor umí to svoje. V hodně případech bude tandem mplayer//mencoder - oni mezi sebou vytvoří proxy, ale nechal bych to na automatice.


Pokud se v nastavování dostaneš, že nebudeš vědět co už tam je, tak dávám soubor/ vrátit zpět všechna nastav. na výchozí.

druhý obrázek:
XVId: pokud nastavuju tak, aby to přehrál stolní (jakýkoliv) přehrávač, vybírám u XVID profil Simple profile level 3 - ty máš ASP5 - nepřehraje to kdeco.

Bitrate dávám cca 1100 kbps
Velikost obrázku většinou neměním, krom převodu na mrňouse (mp4 přehrávače)


Muxer/demuxer (mám tam obě dvě záložky)- demux znamená uložení proudu (streamu) na disk (kontejner obsahuje video a audio - uložím audio na disk), mux je obráceně, přidáš další stopu (kontejner= video+ audio+audio), kontejner avi podporuje dvě audio stopy, kontejner mkv hafo audio stop, hafo titulek, hafo videa, kapitoly, menu... Dvě audia se nastavují na kartě audio položka audio ID (1,2 externí soubor)

Menu obrázek - tady nastavuješ efekty a velikost nebo ořez - nechceš měnit= nezaškrtáváš.

Efekty - občas použiju větší jas - některý videa jsou hrozně tmavý. Ostatní je na tobě.

Mimochodem, novější mediacoder konečně podporuje avisynth http://pc.poradna.net/f/view/317710-novy-avisynth- vcetne-ceskeho-manualu , takže načtení exotického formátu jde ošetřit.
==========
Jestli nemůžeš, tak jako já, zkousnout u podrobnýho nastavování potřebu firefoxu, lze to udělat přes XUL runner, řekl bych, že to bude daleko menší díra do systému.
http://blog.mediacoderhq.com/how-to-make-mediacode r-work-with-xulrunner/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny