Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 Externí HDD

Ahoj,mám 2 externí hdd - jeden je od WD - 500 GB a má ještě záruku-předčasem začal při kopírování vydávat divné zvuky-zdá se mi že to dělá ledka ale jistý si nejsem .Ledka lítá při kopírování,přehrávání(jak z hdd do pc tak z pc na hdd) a vždy když dojde dolu tak jako kdyby narazila (prasknutí-bouchnutí) a jelikož ta ledka lítá dolu a nahoru tak se to nedá poslouchat -je to samá rána .Myslíte že za všechno může vážně ta ledka nebo by mohlo jít o něco jiného?třeba uvolněný kabel ? pokud nikdo na nic nepřijde dám hdd do opravny.
A co se týče 2 HDD mám jen dotaz -mám Externí HDD MAXTOR 1TB -už ho mám hodně dlouho a jelikož má v sobě větráček -je potřeba ho asi vyčistit ,protože začal víc hučet -nejspíše tam bude hodně prachu je starý asi 2,5-3 roky -záruku už tedy nemám-nevíte jak se dá otevřít box na hdd když na něm neni žádný vstup ani šroubek? popř.kolik by to stálo v opravně pc
díky

ps: u toho 1 hdd jsem zkontroloval i sektory a jsou ok

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vzhledem k popisu a zejména jestli se data kopírují pomaleji než dřív bych nelenil a data nakopírova…
MM_tank 24.01.2009 10:36
MM_tank
jasný no ,každopádně se pokusím ty data překopírovat -něco nedůležitého jim v tom nechám aby měli na…
pix 24.01.2009 11:03
pix
sorry napsal jsem to ze ségřina nicku(to mě taky štve,ted se jako blbci dělíme o jeden pc a vždy kdy… poslední
nok 24.01.2009 11:06
nok

Vzhledem k popisu a zejména jestli se data kopírují pomaleji než dřív bych nelenil a data nakopíroval jinam. Poslal bych to na reklamaci s tím že je hlučný, cvaká v něm a data kopíruje velmi pomalu. Podle mě je načatej a odejde.

Žádný servis neručí za tvoje data. Nejde o to že by hloupý technik formátoval tvůj disk ale pokud ti zařízení vymění nebo v něm vymění ten vlastní disk tak jsi bez dat. A kopírovat se tam s datama z každého disku nebudou - což plně chápu.

sorry napsal jsem to ze ségřina nicku(to mě taky štve,ted se jako blbci dělíme o jeden pc a vždy když se někam přihlašuju musím vymazat její nick a napsat tam svůj -můj se tam nikdy neuloží -jak to? děje se mi to jak u emailu tak tady....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru