Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem info k Pc

dobry den
potreboval bych poradit, jaky bych mel na svuj PC stahnout antivir, nejlepe v cestine.:)...a dale bych potreboval poradit, jak se formatuje disk, a mel bych dotaz jestli kdyz ten disk sformatuju tak jestli mi tma zustane windos a ovladace k tomuu nebo jestli to musiom nainstalovat vsechno znova.nejlepe poradit jestli der sformato vat pouze disk bez windowsu.Mam windows XP.dekuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sice jsem se o tom uz urcite zminoval, ale tenhle "formatovac" mi neda a napisu to znovu. Pripomnel…
Redmarx N 27.01.2009 21:47
Redmarx N
jj, starý dobrý ftip: "Včera jsem podruhé spustil své nové PC. Kamarád mi tam nahrál Nortona. Zkouš…
touchwood 27.01.2009 22:22
touchwood
Nekoupil kdysi Symantec firmu Petera Nortona a na základě toho dobrého jména a kvality (co dělala je… poslední
Kráťa 28.01.2009 00:06
Kráťa

Sice jsem se o tom uz urcite zminoval, ale tenhle "formatovac" mi neda a napisu to znovu. Pripomnel mi totiz me samotneho, kdyz jsem si poprve sednul za sve vlastni PC a na disku C se krome slozek valely takove dva divne soubory - autoexec.bat a config.sys, tak jsem je smazal. Druhy den po zapnuti PC mi bylo do breku, ale nakonec jsem si s tim poradil. Takze smele formatuj, pak komplet nainstalujes nove Windows a aspon se neco naucis jako ja tenkrat. ;-)

jj, starý dobrý ftip:

"Včera jsem podruhé spustil své nové PC. Kamarád mi tam nahrál Nortona. Zkouším co dokáže, a vidím: vlevo C:, vpravo C:. Proč to mít dvakrát? Tak jsem jedno C: smazal."

:-)

Edit (pro lidi, co PC viděli až po roce 1995): Norton je myšlen jeden ze dvou kvalitních SW stejnojmenné firmy pana Petera Nortona - Norton Commander (ten druhý byl Norton Utilities); zbytek co tato firma produkuje (dnes jako Symantec), je odpad.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru