Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antivirový program?

Dobrý den, včera jsem hledala kočárek pro syna a vybafl na mě trojský kůň, to jsem nečekala. Avast nebyl schopný mi ho dát do truhly, prý pracuje či co, tak jsem dala smazat. No nevím, co to pomohlo, ale ze stránek se mi alespoň podařilo vyjet.

Avast se mi zdá nedostatečný, mám pocit, že jsem nachytala dost virů, protože při práci na netu mi najednou začne stránka postupně mizet, tvoří se bílá pole, mizí i lišta a stránka neodpovídá.

Poradíte, který program bych si mohla zdarma stáhnout, případně i zakoupit, aby mi zkontroloval celý systém a zbavil mě již nachytaných virů?

Musím ale předem upozornit, že jsem naprostý laik.

Děkuji vám za rady

Renata K.

Předmět Autor Datum
pokial browsujete na internete pod administratorskym uctom, tak si myslim ze nepomoze ziadny antivir…
Michal2 28.01.2009 09:44
Michal2
Dobrý den, bohužel, antivirový program který by všechno odhalil a všechno vyřešil neexistuje. Ne vše… poslední
Vladimir 28.01.2009 09:46
Vladimir

pokial browsujete na internete pod administratorskym uctom, tak si myslim ze nepomoze ziadny antivirus - lepsie bude si asi prejst tie clanky napravo "Bezpecnost na internetu:pracujeme s neprivilegovanym uctem" - ono totizto existuje kopa malwaru ktora vam zablokuje antivirak a problem je tu zas.

Dobrý den, bohužel, antivirový program který by všechno odhalil a všechno vyřešil neexistuje. Ne všechen škodlivý software je "vir", některému se říká "spyware". A ani antispyware který všechno vyřeší a všechno najde neexistuje.

Zkusil bych program SuperAntiSpyware, www.superantispyware.com. Scan je potřeba provést v nouzovém režimu Windows, pokud nevíte, co to je, podívejte se do nápovědy.

Proč máte v systému viry vysvětluji v článku zde: http://pc.poradna.net/a/view/308473-bezpecnost-na- internetu-pracujeme-s-neprivilegovanym-uctem-i

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru