Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Odkaz z iframu do parent okna

Já potřebuju aby to fungovalo v co nejvíc prohlížečích. Vždyť je to pro běžný lidi, který si budou sjednávat pojištění odpovědnosti za škodu z provozu motorového vozidla a později i další pojištění přes web a pak jim od pojišťovny přijde jen orazítkovaná smlouva. A ti na to mohou lézt třeba i z Unixu. IE je pořád statisticky nejrozšířenější, takže v něm to fungovat musí a navíc ho používají i ti pracovníci klienta, kteří rozhodují o tom, jestli se jim to líbí nebo ne a jestli za to zaplatí nebo ne. V FF to skutečně funguje, jak jsem teď s překvapením zjistila, ale ten bohužel zodpovědní pracovníci klienta nepoužívají :.(.

Nevím proč klient požaduje, aby to bylo v iframu. Možná i z bezpečnostních důvodů, abychom nemohli nějak javascriptem měnit to okolo - autorem webu je někdo jiný než my, my děláme jen to sjednávání smluv on-line.

Jestli by šlo použít include v php si nejsem jistá, tahle aplikace bude na jiným serveru než je web klienta a pochybuju, že se dá includovat něco z jiného serveru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny