Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problém s instalací SPYBOTU

na notebooku se mi hodně zpomalil internet ,proto jsem si chtěl nainstalovat ze stahuj.cz nejnovější verzi Spybot - Search & Destroy. jenomže mě to v místě(viz odkaz) nepustí dál. přitom na hlavním pc mi ta instalace jde uplně v pohodě. nevíte co s tím?

view.php

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
amateri, sak to je normalny instalator spybotu a jeho normalna funkcia - stahovanie updatov priamo p…
shiro 06.02.2009 21:38
shiro
Ved kazdy vidi ze to ma problem sa pripojit na ten web, ale 404 znamena ze stranka sa nenasla, takze…
MM.. 06.02.2009 21:43
MM..
MM.., nelze než souhlasit - nový Spybot nemá na PC co dělat. A pochopil to hodně rychle, i takový st… poslední
gambáč 07.02.2009 13:16
gambáč

amateri, sak to je normalny instalator spybotu a jeho normalna funkcia - stahovanie updatov priamo pri instalacii. A v tej hlase to pise ze to nemoze najst uvedeny subor/stranku. omg, to tuna nik nepozna kod 404? a dalej, pokial mas problem s netom na danom pc, tak sa to da v priebehu toho instalatora odciarknut aby to updaty netahalo, a stiahnut ich az po installnuti a spusteni spybotu....neviem co tuna kto mele o zlej instalacke, alebo nekompletnej instalacke....

Je mi normalne divne, ze aj normalni mudri chalani co tuna radia kazdemu na toto nejak nedosli....

Ved kazdy vidi ze to ma problem sa pripojit na ten web, ale 404 znamena ze stranka sa nenasla, takze prvy predpoklad je ze ma staru verziu na ktoru uz update na webe neni, tak preto som pisal ze si ma rucne stiahnut najnovsiu verziu a rucne si stiahnut aj ten update, potom nebude potrebovat update pri instalacii.
Reci o amateroch si please nechaj, nie kazdy potrebuje instalovat S&D (ja teda urcite nie), tak logicky nepoznam jeho zaskrtavatka. To skor amater potrebuje S&D :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru