Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaseknutý pc

Nikoho nevolej a snaž se to opravit sám,proto taky chodíš do poradny,aby jsi se něco naučil a ne četl odkazy,nehrabej se v tom a nebo odnes to někomu kdo tomu rozumí.Kdyby tu radil někdo kdo tomu opravdu rozumí tak ti to trpělivě vysvětlí co asi může závadu způsobovat a né si dělat z neznalosti legraci a posmívat se.Mě se taky zasekává počítač a doposud jsem nenašel kloudnou odpověď.Vím,že je to k naštvání,když máš rozpracovanou práci a musíš to dělat znovu.Poradna znamená poradit.

Ano, poradna znamena poradit. ale vonkoncom neznamena ze ho tuna teraz budeme vsetko ucit. to ti nik zadarmo nespravi, na to zabudni. pokial si taky king a chces sa hrabat do PC, mas potrebne veci davno vediet. Nik ti tuna nebude psat 2 strany textu, ako PC pracuje a co je od coho zavisle. Na to mas v obchode milion knih, kup si a studuj. Nik nebude zbytocne pisat nieco, co uz niekto iny napisal - naco? rad robis zbytocnu robotu? sa uvedom. Do poradne sa chodi po radu ale necakaj, ze niekto ti tuna bude krok za krokom pisat postup, pricom 3/4 veci z neho nechapes, lebo si lama. To je zbytocna namaha.

Navyse pri tomto konkretnom pripade chalan sa ani nevyzna v biose, neovlada zaklady, nevie co je to SW, nevie co je to bootovanie, myslis si ze livecd linuxu sa musi instalovat (asi ako nejaky program....LOL)....takyto ludia sa nemaju do PC co ondit, ak to nevedia, nech si platia servis. Ked sa to naucia, nebudu si musiet platit nic. Naucit sa servisovat PC nieje zo dna na den a nieje to nic lahke. Servisovanie PC sa neda naucit cez poradnu, ale najlepsie je si v takomto pripade zavolat niekoho vyskoleneho, a pozerat sa pytat sa ze co a preco robi.

A ked uz vravis o rozpracovanej praci - clovek co si dolezite data nezalohuje si zasluzi pri poruche PC o ne prist. Lebo mozes ludom vravet, aby si to zalohovali, ale nie... Ludia su telata, ktore musi tvrda realita naucit, ze si musia dolezite data zalohovat.

jenze sem 15 lety kluk a nemozu v pc nekde zmnenit neaké čipy ke zdroji atd

No a pokial dotycny vypoti takyto nezmysel, tak sa nema co do servisu PC pustat duplom...ze ma 15r nevadi, tiez som so seervisom PC zacinal zhruba v takom veku, ale ak si mysli ze musi menit "cipy k zdroju" tak je uplne vedla.


A inac v tomto konkretnom pripade to vyzera na srackovy zdroj, ktory nevydrzi dodavat stabilne prud, a chlapovi sa restartuje harddisk. To vedie k zaseku systemu a nutnosti rebootu. Uz som to zazil. Je to bud zdrojom, alebo (v mojom pripade) to bolo nedoliehajucou molex rozdvojkou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny