Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaseknutý pc

Dobry den ....Potreboval bych od vás pomoct.Když zapnu pc a dělam neco na ploše nebo hraju hry .. tak se mi z počitače ozve jaky si zvuk připomínající nahození systemu.A po 7 sekundách +- se mi zasekne myš a nemůžu nic dělat zasekne se prostě vše .. ani na klávesnici když dam zapnut caps lock tak se nezapne proste cely pc se zasekne a jediná pomoc je že restartuji pc .. u her to býva většinou že se ozve zase s pc zvuk a když se mi to nesekne zase se ten zvuk po chvilce a pote se to sekne .. Kdyz mám zaple reproduktory a hraju ..a ozve se z pc ten zvuk pripomínající se nabehnutí operačního systemu .. tak se to sekne a navíc je sekli aj zvuk z reproduktoru ...Už sem skoušel Formátovat ale nepomohlo to .Sem zoufali .Prosimvás o radu ..každá rada pro tuhle situaci dobrá..Dík předem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nikoho nevolej a snaž se to opravit sám,proto taky chodíš do poradny,aby jsi se něco naučil a ne čet…
Alenka 14.02.2009 11:30
Alenka
uz to napsal shiro a tipnul i jednu z moznych pricin - zdroj. Tak at teda tazatel zkusi vymenit zdro…
RedMaX 14.02.2009 15:45
RedMaX
Mal som ten istý problém.Dlho som nemohol prísť na to čím to bolo.Nakoniec som si všimol, že sa pri… poslední
Julo 14.02.2009 23:41
Julo

Nikoho nevolej a snaž se to opravit sám,proto taky chodíš do poradny,aby jsi se něco naučil a ne četl odkazy,nehrabej se v tom a nebo odnes to někomu kdo tomu rozumí.Kdyby tu radil někdo kdo tomu opravdu rozumí tak ti to trpělivě vysvětlí co asi může závadu způsobovat a né si dělat z neznalosti legraci a posmívat se.Mě se taky zasekává počítač a doposud jsem nenašel kloudnou odpověď.Vím,že je to k naštvání,když máš rozpracovanou práci a musíš to dělat znovu.Poradna znamená poradit.

uz to napsal shiro a tipnul i jednu z moznych pricin - zdroj. Tak at teda tazatel zkusi vymenit zdroj a pak napise, jestli to funguje, pripadne budeme zkouset dalsi rady, abychom mu poradili. Jenze vali se tazateli doma nahradni zdroje na zkousku ? Bude vubec tazatel schopen vymenit zdroj ? Ja bych rekl, ze podle jeho komentaru, jako ze chce menit chipy u zdroje a podobne, nebude umet zdroj vymenit a proto se nabizi rada - dones to nekam do servisu!

Mal som ten istý problém.Dlho som nemohol prísť na to čím to bolo.Nakoniec som si všimol, že sa pri reštarte roztáča disk-jednoducho sa sám vypol a systém zamrzol.Spôsoboval to kontakt v molexe.Pri zatlačení napájacieho konektoru sa vytlačil a stačili vybrácie disku a ten sa vypol.To spôsobilo zamrznutie systému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru