Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém-Administrátor

Mám problém. Dělal jsem účty. Vytvořil jsem účet - Admin-nepouzivat a dal jsem mu práva admina. Avšak po restartu PC má práva usera a vytvořil se další účet se jménem Administrátor, jenže nevím heslo ... co s tím ???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skusaj sa dostat do uctu Administrator s roznymi heslami (skus prazdne heslo, heslo admin, Admin, Ad…
MM.. 08.02.2009 13:49
MM..
super. naštěstí na amdinoj heslo nebylo..vypadá to že to šlape ... poslední
Zvoral jsem to 08.02.2009 14:42
Zvoral jsem to

Skusaj sa dostat do uctu Administrator s roznymi heslami (skus prazdne heslo, heslo admin, Admin, Administrator). Alebo sa opytaj v predajni jake heslo tam nastavili.
V XP home musis ist do nudzoveho rezimu (pri starte mackat F8 a vybrat nudzovy). Mozes skusit aj na prihlasovacej obrazovke dvakrat po sebe zmacknut ctrl-alt-del, ale neviem ci to ide aj na Home.

Ked sa nepodari, tak heslo sa da aj resetnut, ale je nutne si vytvorit specialne boot-CD, google a hladaj xp reset hesla. napr. http://www.pcvondra.cz/index.php?option=com_conten t&view=article&id=66:reset-hesla-windows-xpvista&c atid=41:navody&Itemid=73 je to pre vistu ale mal by ist aj na xp.

p.s. inac k tomu jak chaosis ze skoncis dvomi user uctami sa radsej ani nevyjadrujem, sak taku vec v standardnom ovl.panely-pouzivatelia ani windows nedovoli (da sa to takto skonit len cez userpasswords2, kam si sa vobec nemal hrabat ked tomu nerozumies)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru