Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AIMP2: Audio Recorder

V jednej z reakcii si napisala toto:

...Byla jsem zvyklá přes to nahrávat zvuk z videí na netu a teď když potřebuju, tak to nejde
Preto som myslel ze nechces nahravat zvuk z mikrofonu, ale to co ide z reproduktorov. Nahravat to cez mikrofon by bolo dost divne IMHO - a velmi nekvalitne.

Najskor by bolo dobre vediet odkial potrebujes nahravat, ci cez mikrofon, alebo zvuky ktore idu z reproduktorov a ktore konkretne - to co sa prehrava napr. na youtube?

Ake ine zariadenia su v tej ponuke v AIMP? Mohla by si to napisat, alebo vyfotit ako v provom prispevku? Ja nepouzivam zvukovku na zakladnej doske, mam X-Fi, takze nemam tam rovnake polozky a preto neviem ktoru potrebujes.

Este niekde v nastaveniach zvukovky, tiez neviem kde presne, vyskusaj nastavit zdroj (nahravanie) na taky ako potrebujes, ked mikrofon, tak ten, ked zvuky z reproduktorov, tak Wave, What U Hear, alebo nieco ine co tam bude, ale nie Line-In ani SPDIF.

Ja mam najnovsiu verziu AIMP, takze ked to stale nepojde, mozes vyskusat stiahnut tiez novu verziu, ked ju uz nemas, mozno niektora starsia mohla mat problem s tymto OS, aj ked to si nemyslim.

Inak som prave skusal nahravat aj cez mikrofon, kedze tu zaznelo ze by s tym Visty mohli mat problemy, ide to tiez bezchybne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny